MARİNALAR

Türkiye’nin kabul görmüş en önemli restoranlarına, çarşı pazarına, tarihi yerlerine, denizine, kıyı şeridine, kulüp ve barlarına rahatlıkla erişebilmeniz için sizi lüks, konfor ve yaşamın bir arada olduğu seçilmiş marinalara yönlendiriyoruz. Sevdiklerinizle birçok ilgi çekici yere kolaylıkla seyir yapabilir ve olağanüstü tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz bazı marinalar…

YALIKAVAK MARİNA

YALIKAVAK MARİNA

SKOPEA MARİNA

ÇEŞME MARİNA

ÇEŞME MARİNA

MARMARİS MARİNA

EGE’NİN İNCİLERİ

Crocus sizleri Türkiye’nin incilerine sahip Ege kıyılarında bulunan göz alıcı koylarına ve en özel adalarına götürüyor. Çeşme, Kuşadası, Didim, Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi birçok alana demir atarak doğanın gücüne kendinizi bırakmanızı ve yeniden tazelenmenizi sağlıyor. Tarihin gölgesinde serinlerken, coğrafyanın büyüsüne kapılacaksınız.

DMARIS / MARMARİS

SELİMİYE / MARMARİS

DİRSEKBÜKÜ / MARMARİS

BOZBURUN / MARMARİS

KADIRGA KOYU / MARMARİS

PALAMUTBÜKÜ / DATÇA

GEMİLER ADASI

KNİDOS / DATÇA

YASSICA ADALARI

ÖLÜDENİZ / FETHİYE

ÖLÜDENİZ / FETHİYE

ÖLÜDENİZ / FETHİYE

YUNAN ADALARI

Rotanızı dilediğiniz zaman yakın mesafelerde bulunan Yunan Adaları’na çevirmekte özgürsünüz. Özellikle Kos, Simi ve Rodos Adaları gibi çok özel yerlere günübirlik ziyaretler gerçekleştirerek yeni keşifler yapabilirsiniz. Dünyanın yedi harikasından biri kabul edilen Rodos Heykeli gibi birçok yeri görmeden dönmek istemeyeceksiniz.

SİMİ ADASI

RODOS ADASI

KOS ADASI